Fotorepo: bladborrel tweede jaaruitgave

Onlangs werd bovenop de Cauberg in wielercafé De Zoete Zoen op vakantiepark Landal Cauberg de tweede uitgave gepresenteerd.

Fotograaf Cyril van de Weyer van Studio Cyril was erbij en maakte een beeldend verslag door zijn lens.

De besloten bladborrel was in de week voorafgaand aan de Amstel Gold Race tussen makers en deelnemers. Wethouder - en ex-wielrenner - Jan Vermeer van Valkenburg aan de Geul kreeg naast een vers gedrukt exemplaar ook de eerste Cauberg-poster uitgereikt. De kleurrijke creatie is van de hand van illustrator Isabel Camps, die ook dit jaar weer tekende voor de artistieke en inmiddels herkenbare cover.   

Filemon Wesselink en Leo Alkemade
Vrienden van VéloLimburg ontvangen later deze week de nieuwe jaaruitgave, waarin weer aandacht is voor race, mtb, gravel en ook e-biking. Verder vertellen onder anderen tv-maker Filemon Wesselink en cabaretier Leo Alkemade over hun fascinatie voor Limburgse heuvels.

Ratatouille aan Limburgse fietsverhalen
De nieuwe editie vertelt daarnaast over (nog) minder bereden wielerplekken in beide Limburgen, nieuwe routes waar ook het oorlogsverleden in terugkomt, een fotoshoot in de Voerstreek, de prijswinnende Beekdaelenroute komt aan bod, evenals idyllische verblijfplaatsen en andere thema's over fietsen in het zuiden.

Vanaf deze maand ploft de (dikkere) jaaruitgave op de mat van onze geregistreerde vrienden en is VéloLimburg op tal van plaatsen ter inzage te zien bij fiets(knoop)punten. 

Poster
Wil je de Cauberg-poster thuis, op je werk of hobbykamer laten pronken? Geregistreerde lezers kunnen de poster tijdelijk tegen een kortingstarief bemachtigen. Klik hier om te bestellen of geef de poster(s) cadeau.

Afhalen is mogelijk op afspraak in Valkenburg aan de Geul.


«   »