Borrelcast: VéloVino bij Dormio Wijnhotel Valkenburg

Aan tafel bij het gloednieuwe wijnhotel van Dormio in wereldwielerstad Valkenburg aan de Geul komen wielrennen, wijn en het Bourgondische leven samen op zaterdag 5 november vanaf 15:30 uur. 

Oud-Tourrenner Rob Ruijgh - geboren in de Mergelstad - praat een uur lang met twee prominenten uit de wielerwereld over Limburgse wielerthema's. Anekdotes, historie en heden worden besproken, begeleid door vijf lokale wijnen uit de buurt, die rijpen op (on)bekende colls uit Zuid-Limburg.

Jij kunt de borrelcast bijwonen en genieten van vijf lokale wijnen met bijpassende, kleine gerechten.

Update: de beschikbare plekken zijn inmiddels uitverkocht. In 2023 krijgt de borrelcast op meerdere plekken in Limburg(en) een vervolg. 

Primeur

Een beperkt aantal vrienden van VéloLimburg - en andere volgers - is namelijk van harte welkom als publiek bij de opname van deze eerste borrelcast. 

Vrienden betalen € 32,-, niet-geregistreerde lezers € 39,-. Nog geen vriend? Registreren is en blijft kosteloos via de pagina 'Word Vriend'.

 

Update 12 september: uitverkocht

Wat kun je verwachten? 

- Bijwonen opname borrelcast (circa 1 tot 1,5 uur)
- Vijf Limburgse wijnen
- Vijf bijpassende, kleine gerechten 
- Tafelwater
- Na opname nazit met 1 drank naar keuze (fris, bier, wijn)
- Mini-wielerquiz over wijn en & wielrennen 

 

Beperkt aantal plaatsen

Om het gezellig en intiem te houden, is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Meld je daarom tijdig aan. Ben je onverwacht verhinderd? Je kunt je toegangsbewijs later ook overdragen aan een andere wielergenoot (of als cadeau). Meld dit vooraf via info@velolimburg.eu 

 

Over Dormio Wijnhotel

Een uniek hotel volledig gewijd aan de wereld van wijn. Alle kamers zijn ingericht door een wijnproducent met elk hun eigen verhaal. In combinatie met het fantastische wijnrestaurant en de wijnbar een heerlijke bourgondische hippe plek om te genieten. Gelegen in het centrum van het charmante levendige mergelstadje Valkenburg aan de Geul. 

Wil je aansluitend dineren of blijven slapen? Klik hier om te reserveren of bel naar
043- 6013741. Mailen kan naar: receptie@wijnhotelvalkenburg.nl