Jaareditie 2022 is uit: dikker en divers

Dikker en divers: de tweede (jaar)uitgave van VéloLimburg is sinds begin april een feit en biedt nog meer leesplezier dan de debuutuitgave.

Met een ratatouille aan onderwerpen, interviews, fotoshoots en rubrieken lees en zie je van alles over fietsplezier in het zuiden. Ongeacht je niveau, leeftijd of aantal kilometers: op elk moment van de dag, of beter nog, na gedane inspanning, is VéloLimburg een prettig rustpunt en bron van ideeën om je fietsleven nog interessanter te maken.

Fascinatie 
VéloLimburg vertelt niet alleen over mooie wegen in beide Limburgen, maar ook over Bourgondisch genieten van de omgeving, opvallende verblijfplaatsen, fietshotels en fijn fotowerk. Cabaretier Leo Alkemade en tv-maker Filemon Wesselink delen in deze uitgave hun fascinatie voor de Limburgse wielersport. 

Alle geregistreerde lezers ontvangen begin april de nieuwe editie (kosteloos) op de mat. Wil je ook verzekerd zijn van een mooi exemplaar, kans maken op wielerprijzen en meer privéleges? Regel het op onze pagina Word Vriend. Ja, dat is en blijft kosteloos. 

 


«   »