VéloLimburg

Over kilometers & kuitenbijters

Mountainbiken in een winter wonder Lanaken

We kennen het allemaal, de winterblues kruipt stilletjes aan onze woonkamers binnen. De buitenactiviteiten verdwijnen samen met onze zomerkleren terug in de kast. Toch ontdek je juist, tijdens zo’n rasechte winterdag, de allermooiste natuurtaferelen. De tip van het jaar tegen deze typische winterblues: kruip op de fiets en ontdek de natuur op zijn best!

Lees meer »

'Monster' Gravel toertocht

In het weekend van 10 en 11 september 2022 staat Banholt in het teken van wielrennen. Op zaterdag trappen 400 gravelrijders het weekend af op drie gravelroutes over de Zuid-Limburgse veldwegen en de grensstreek. (foto's: George Deswijzen)

Lees meer »

Afzien voor leden kabinet

Op uitnodiging van zijn CDA-kompaan en staatssecretaris Raymond Knops uit Hegelsom koerste des lands bekendste hobby-coureur Hugo de Jonge onlangs voor het eerst in het diepe zuiden bij de toerversie van de Volta Limburg Classic. 

Lees meer »

Tip: verzamelpunt van routes

Op tal van plekken vind je uiteenlopende routes. In onze constante research naar Limburgse fietstips, landden we op de website van wielerfanaat en fotograaf Gerrie Tossings: Wielrennenlimburg.eu

Lees meer »

Op papier

Via audio

Web & socials