Gravelen in een hagelnieuw tenue

Helemaal in stijl de Gravel Series Limburg rijden? Dat kan in het nieuwe shirt van het Gravel event dat op zaterdag 10 september wordt verreden.

Zeg je gravel fietsen in Zuid-Limburg dan zeg je Gravel Series Limburg, waarover ook meer te lezen is in onze huidige jaareditie.

Het oudste Gravel event van Nederland kent ook dit jaar weer drie gave routes van 65-125 en 200 km met start en finish in Banholt.

Het hoogteprofiel van Banholt en de Limburgse driekleur sieren het shirt van het merk Endura.

Kom goed voor de dag met het GRAVEL SERIES LIMBURG shirt 2022. Bestel jouw unieke shirt via www.gravel-limburg.nl

LET OP: Het shirt is redelijk getailleerd. Bestel 1 maat groter dan in je normale shirts voor een goede fit, wil je dat het shirt iets ruimer valt, bestel dan 2 maten groter. Uiteraard hebben we ook speciale women's fit.

 

Volledig gefaciliteerd
De routes - berijdbaar met een gravelbike, MTB of cyclocrossbike - zijn alleen met navigatieapparatuur te volgen. De GPX-bestanden worden vooraf toegestuurd. Inschrijven kan online. Deelnemers kunnen rekenen op een koffiemoment bij de start, technische en medische ondersteuning onderweg, minimaal drie rustplekken met foerage, warme maaltijd na afloop, stuurbord en een parkeerplaats op 100 meter van de startplek in het glooiende Banholt.

 

Beeld: George Deswijzen

 


«   »