Op zoek naar parel van een wielerzaak

Ze zijn schaars geworden: fysieke winkels waar je wél aandacht krijgt om een keuze te maken in betaalbare wieler- of andere sportkleding. Aan de rand van hartje Valkenburg aan de Geul ligt zo’n parel: Benefitt van Karin Damoiseaux en Rick Vronen.

In de ruime shop vind je alles om van top tot teen sportief en stijlvol fit te blijven. Voor ons fietsers, maar ook voor runners of padelspelers. In verschillende kleuren en stijlen kunnen vrouwen, mannen en kinderen vertrouwen op de kwaliteit van de betere merken, zoals bijvoorbeeld Shimano, Lazer, Kalas, Craft en andere topmerken. Ook prijken hier de teamshirts van onder meer Alpecin, Jumbo-Visma en regionale trots Parkhotel Valkenburg aan de muur.

Bedrukking
Even verderop klinkt het geluid van een machine. Karin verklaart: “We bedrukken ook voor particulieren, ondernemers, teams, scholen en gemeenten in alle aantallen textiel. Ook borduren of sublimeren wij kledij voor teams of maken dat ene leuke cadeautje voor een vriend of vriendin.”

Persoonlijk advies
Ondertussen helpt zij in de winkel sportievelingen om de juiste helm aan te meten, geeft advies over passende kleding en klikpedalen. “Hier halen we zoveel voldoening uit. Samen op zoek naar het juiste outfit, zodat je comfortabel fit blijft. Dat doen we in alle rust, voor wie dat wil met een bak koffie erbij.”

Zij en haar collega’s verwelkomen sportverenigingen, recreanten, maar ook prestatieve sporters van woensdag tot zaterdag van 10 tot 17 uur aan de Plenkertstraat 44 in Valkenburg (parkeerterrein aan overkant).

Meer op Facebook & Insta


«   »